Известие

Collapse
No announcement yet.

пак не пали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пак не пали

Здравейте колеги,
    Според вас от какво може да не пали алфа 156 1.8 тс.
    След като загрее пали ако веднага я запаля след продължителен престой да речем 1.30-2 часа не иска да пали върти но не пали.След като махна минуса на акумулатора за около 1 мин. и пали от раз.
    На какво може да се дължи това

Залагам на датчик на коляновия вал...
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

По принцип не би трябвало да пали топла ако беше от него.

Comment

Аз на един дтуг

Comment

какво е дтуг

Comment

Първоначално публикувано от tampico Покажи съобщение
            какво е дтуг
            Датчик

Comment

Алекс, ще те помоля много внимателно да прочетеш и осмислиш следното:
              Ако още веднъж допуснеш правописна грешка, на секундата ще пренебрегна всички екстри, с които съм обграден в момента и ще подкарам джипа в посока София.
              Там ще те намеря, където и да си, и със собствените си ръце ще ти скъсам всички дипломи от първи клас нагоре.
              След това ще те запиша в първи клас в районното ви училище (повярвай ми, имам властта да направя това) и ще разпоредя да не те пускат във втори клас, преди да се научиш да пишеш правилно.
              Извинения не приемам никакви - включително такива, които така виртуозно пробутваш на ВО и алфиста-идеалист от сорта на "ами защото в момента си дундуркам бебока", "ами защото буквите на телефона ми са много малки" и други подобни...

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                Алекс, ще те помоля много внимателно да прочетеш и осмислиш следното:
                Ако още веднъж допуснеш правописна грешка, на секундата ще пренебрегна всички екстри, с които съм обграден в момента и ще подкарам джипа в посока София.
                Там ще те намеря, където и да си, и със собствените си ръце ще ти скъсам всички дипломи от първи клас нагоре.
                След това ще те запиша в първи клас в районното ви училище (повярвай ми, имам властта да направя това) и ще разпоредя да не те пускат във втори клас, преди да се научиш да пишеш правилно.
                Извинения не приемам никакви - включително такива, които така виртуозно пробутваш на ВО и алфиста-идеалист от сорта на "ами защото в момента си дундуркам бебока", "ами защото буквите на телефона ми са много малки" и други подобни...
                Ако ме върнеш в първи клас и ми върнеш и годините, тръгвай веднага!!

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
                  Залагам на датчик на коляновия вал...
                  Моят боб вика - реле на помпата...?
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Днеска ядох боб, затова нямам какво да хвърлям, ама според мен не може да не запише някаква грешка в компютъра.
                    Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      Ако ме върнеш в първи клас и ми върнеш и годините, тръгвай веднага!!
                      Ха-ха,

Видя ли как можеш да пишеш без правописни грешки?
                      Ще си призная, че първоначално и аз бях малко скептичен към теб, но не мога да отрека, че ставаш все по-добър с всеки изминал ден. Единственото, което според мен разваляше общото добро впечатление, бяха тези елементарни правописни грешки, за които е ясно, че са от бързане, а не от незнание. Виж и в тази тема колегата в началото не разбра какво точно му пишеш...

Comment

Дава му 2 грешки:
                        U1700 - CAN Network (NCM - NBC)
                        P0520 - Oil Pressure sensor
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                          Ха-ха,

Видя ли как можеш да пишеш без правописни грешки?
                          Ще си призная, че първоначално и аз бях малко скептичен към теб, но не мога да отрека, че ставаш все по-добър с всеки изминал ден. Единственото, което според мен разваляше общото добро впечатление, бяха тези елементарни правописни грешки, за които е ясно, че са от бързане, а не от незнание. Виж и в тази тема колегата в началото не разбра какво точно му пишеш...
                          Изтървал е запетаята пред второто "и". Отивай да му накъсаш дипломите. Оправи ми деня с тоя пост.
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                          Peugeout 2.2 HDI 133+++
                          Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                            Изтървал е запетаята пред второто "и". Отивай да му накъсаш дипломите. Оправи ми деня с тоя пост.
                            Пред второто "и" няма запетая, така че всичко е наред с правописа на Алекс. Вие му мислете...

Comment

FLOOD WARRNING!!! Модератор!!!
                              OMG...
                              Вземете си стая ...

-----------
                              Пай сеее ...
                              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                              X